MENU

Detta gör du genom att högerklicka på ljudikonen i startfältet följt av Uppspelningsenheter. I denna lista kan du prova att aktivera ett par olika uppspelningsenheter. Något som du gör genom att högerklicka på dem och därefter välja Ange som standardenhet för kommunikation. Hittar du däremot ingen lapp med modellbeteckningen kan du istället navigera till Start-menyn. I sökfältet gör du sedan en sökning på dxdiag, varpå ett program startas. Under Systemmodell hittar du den rätta beteckningen för din dator.

En dålig brandvägg kan vara mycket säker genom att den spärrar all trafik. Det brukar dock leda till här att användaren inte kan använda sin dator på önskat sätt och därför inaktiverar brandväggen. Därefter går du in på inställningarna på datorn och öppnar Uppdateringar och säkerhet, och sedan klickar du på alternativet Windows Insider Program i vänstermenyn. Därefter följer du instruktionerna för att aktivera betaversionen av operativsystemet på datorn. När du är inne i BIOS ska du se till att datorn startas upp från USB i första hand.

Ändra Automatisk Start Av Program

Skriv nu in ditt vanliga lösenord och tryck därefter Enter. Det kan vara så att själva återställningsprocessen behöver några ytterligare minuter på sig att slutföra installationen. Efter detta ska du förhoppningsvis se Windows skrivbord igen. Fungerar det inte rekommenderar vi att du läser vidare under Fråga 8 för att ta hjälp av installationsverktyget för Windows 10 för att starta återställningen. 2020‑12‑18Köpte dessa under BF20, använt dem dagligen sen dess. Lurarna är ju bra, men för det priset hade man förväntat sig lite bättre grejer.

Spara Ström Är Bra, Men Inte Alltid Utan Bieffekter

Jag vill dock personligen slå ett slag för att alltid kopiera dina viktiga filer/bilder/filmer till en annan hårddisk eller ett USB-minne innan en återställning görs. Se därefter till att fysiskt ta ut enheten ur datorn så du är helt säker på att inget raderas av misstag. Trots att datorer inte borde göra misstag är det nästan dagligen de inte gör som man vill. Windows återställning är även den riktigt bra, men precis som med allt annat digital kan även den strula ibland. Det verkar som att detta tyvärr är ett relativt vanligt problem med vissa installationer av Windows 10.

Det finns uppdateringar från Broadcom att ladda ner och installera för att fixa problemet – se nedan länk där också alternativa register lösningar finns från Broadcom. Har du genvägar till webbläsarna i aktivitetslisten, behöver du hålla inne Shift-tangenten samtidigt som du högerklickar för att välja Egenskaper. Högerklicka på ikonen på skrivbordet och välj Egenskaper. Det drabbar både Google Chrome och t ex Microsoft Edge. Inga rapporter idagsläget om att Mozilla Firefox skulle vara drabbat.

Kontakta leverantören för mer information. Om du vill hämta några få bilder eller videor kan du hämta den senaste versionen av bilder och videor med hjälp aviCloud.com.